Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Σε "outperform" αναβαθμίζει η Proton

Στα 30 ευρώ ανά μετοχή, από 29,5 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για τον ΟΠΑΠ η Proton Bank, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύστασή της σε "outperform". Πώς σχολιάζει η ΑΤΕ Sec. τα αποτελέσματα.

ΟΠΑΠ: Σε outperform αναβαθμίζει η Proton
Στα 30 ευρώ ανά μετοχή, από 29,5 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για τον ΟΠΑΠ η Proton Bank, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύστασή της σε "outperform", σε έκθεσή της στις 28/3.

Η χρηματιστηριακή θεωρεί πως πλέον το risk reward profile του ΟΠΑΠ είναι ελκυστικό, αφού το 2008 εκτιμάται πως θα είναι ισχυρή χρονιά, ενώ εκφράζει παράλληλα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις κινήσεις της διοίκησης του οργανισμού όσον αφορά σε πιθανό άνοιγμα στην αγορά.

Εν τω μεταξύ, «ισχυρές» χαρακτηρίζει η ΑΤΕ Securities (28/3) τις επιδόσεις του ΟΠΑΠ στην χρήση του 2007, με το Kino να συνεχίζει τη δυνατή του πορεία και τα αποτελέσματα να δείχνουν τις προοπτικές από τη διαχείριση του Πάμε Στοίχημα.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως οι προσπάθειες της διοίκησης είναι «προσεχτικά σχεδιασμένες και επικεντρωμένες στη λειτουργική αποδοτικότητα, στον εμπλουτισμό του Πάμε Στοίχημα και στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις με τα πρακτορεία του οργανισμού».

Ωστόσο, τονίζει ότι οι τρέχουσες διαπραγματεύσεις έχουν στόχο μόνο να καθορίσουν τη σχέση και τους όρους λειτουργίας με τους πράκτορες και δεν περιλαμβάνουν νέα δομή όσον αφορά στις προμήθειες ή στο “branding” του δικτύου των πρακτορείων.

Έτσι, σημειώνει η ΑΤΕ, η διαδικασία των διαπραγματεύσεων θα μπορούσε να διαρκέσει περισσότερο του αναμενομένου χρονικό διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v