Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citigroup: Θετικό το α’ τρίμηνο της Intralot

Την τιμή-στόχο των 15 ευρώ και την αξιολόγηση inline-high risk διατηρεί σε ανάλυσή της (3/6) για τη μετοχή της Intralot η Citigroup. Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου της εταιρίας, ο οίκος τα χαρακτηρίζει θετικά, ενώ επισημαίνει και την αύξηση της διαφάνειας της εταιρίας.

Citigroup: Θετικό το α’ τρίμηνο της Intralot
Την τιμή-στόχο των 15 ευρώ και την αξιολόγηση inline-high risk (ανάλογη της αγοράς, υψηλού κινδύνου) διατηρεί για τη μετοχή της Intralot η Citigroup, σε ανάλυσή της (3/6) με τίτλο ”Θετικά αποτελέσματα α’ τριμήνου - Τα πραγματικά νέα είναι η μεγαλύτερη διαφάνεια της εταιρίας”.

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου της εταιρίας, ο οίκος τα χαρακτηρίζει ”θετικά”.

Αναλυτικότερα, η Citigroup αποδίδει την αύξηση των πωλήσεων της Intralot κατά 21% και των κερδών κατά 36%, αφενός στις υψηλότερες, κατά 26%, πωλήσεις του Στοιχήματος και αφετέρου στο γεγονός ότι για πρώτη φορά περιλαμβάνονται στον ισολογισμό τα αποτελέσματα των θυγατρικών της Intralot στο εξωτερικό.

Η Citigroup προβλέπει ότι κατά το υπόλοιπο έτος οι πωλήσεις του Στοιχήματος θα μειωθούν κατά 2,5%.

Εξάλλου, η Citigroup χαρακτηρίζει ως σημαντικά και ευπρόσδεκτα τα επιπλέον, σε σχέση με τα προηγούμενα τρίμηνα, στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Intralot, γεγονός το οποίο, σε συνδυασμό και με την εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων, προάγει τη διαφάνεια της εταιρίας.

Εξάλλου, λαμβάνοντας υπόψιν και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα των θυγατρικών της Intralot στο εξωτερικό, η Citigroup αναθεώρησε το εκτιμώμενο EPS για το σύνολο του 2003 στα 1,37 ευρώ από τα 1,36 ευρώ.

Για το σύνολο του έτους, ο οίκος εκτιμά ότι τα κέρδη θα διαμορφωθούν στα 53,4 εκατ. ευρώ (από 41,8 εκατ. ευρώ το 2002), ενώ οι πωλήσεις θα διαμορφωθούν στα 307 εκατ. ευρώ (από 319 εκατ. ευρώ). Για το 2004 τα κέρδη της Intralot αναμένονται αυξημένα στα 59,9 εκατ. ευρώ, ενώ οι πωλήσεις στα 219 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v