Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΛΟΤ: Μειώνει τιμή η Εθνική/Π&Κ-Θετική η Marfin

Στα 14 ευρώ ανά μετοχή, από 15 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο για την Intralot η Εθνική-Π&Κ, με έκθεσή της στις 26/3, στην οποία διατηρεί την σύσταση “overweight”. "Θετική" η Marfin Analysis.

ΙΝΛΟΤ: Μειώνει τιμή η Εθνική/Π&Κ-Θετική η Marfin
Στα 14 ευρώ ανά μετοχή, από 15 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο για την Intralot η Εθνική-Π&Κ, με έκθεσή της στις 26/3, στην οποία διατηρεί την σύσταση “overweight”.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως τα μεγέθη που ανακοίνωσε η εταιρεία για την χρήση του 2007 ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεών της, ωστόσο θεωρεί πως η ανάπτυξη της εταιρείας εξακολουθεί να είναι επιτεύξιμη.

Η Marfin Analysis από την πλευρά της, σε έκθεσή της στις 26/3 χαρακτηρίζει «καλά» τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Intralot για τη χρήση του 2007, τονίζοντας πως αναμένει ισχυρή ανάπτυξη για το 2008.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή-στόχο των 16,70 ευρώ ανά μετοχή και την σύσταση “buy” για την Intralot, ενώ αναπροσαρμόζει οριακά τις προβλέψεις της για την χρήση του 2008, προκειμένου να περιλαμβάνονται οι καθυστερήσεις στην έναρξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ιταλία καθώς και η επέκταση των αδειών για αθλητικό στοίχημα στην Τουρκία και τα αυξημένα έσοδα από τον Πολωνία.

Η Marfin Analysis εκτιμά πως ο κύκλος εργασιών της Intralot θα διαμορφωθεί στα 1,291 δισ. ευρώ (+54,5%) και τα καθαρά κέρδη στα 142,6 εκατ. ευρώ (+26,9%), ενώ εκτιμά πως ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης του κύκλου εργασιών και των καθαρών κερδών θα διαμορφωθεί στο 15,7% και στο 4,7% αντίστοιχα στο διάστημα 2007-2011.


Η μετοχή της Intralot ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 26ης Μαρτίου στα 11 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v