Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδική αντίδραση αναμένουν οι ΑΧΕ

Στο ενδεχόμενο τεχνικής μορφής ανοδικής αντίδρασης κατά την σημερινή συνεδρίαση αναφέρονται οι αναλυτές, σημειώνοντας πως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκονται ΟΠΑΠ και Μυτιληναίος.

Ανοδική αντίδραση αναμένουν οι ΑΧΕ
Στο ενδεχόμενο τεχνικής μορφής ανοδικής αντίδρασης κατά την σημερινή συνεδρίαση αναφέρονται οι αναλυτές, σημειώνοντας πως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκονται ΟΠΑΠ και Μυτιληναίος, λόγω της ανακοίνωσης των οικονομικών τους αποτελεσμάτων.

Αυξημένη μεταβλητότητα κατά την σημερινή συνεδρίαση αναμένει η Marfin Analysis, καθώς η Σοφοκλέους θα επιχειρήσει να «ευθυγραμμιστεί» με τις διεθνείς αγορές.

Από θετικό πεδίο εκτιμά η Alpha Finance ότι θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις διεθνείς αγορές. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθούν ΟΠΑΠ και Μυτιληναίος, που ανακοινώνουν σήμερα τα αποτελέσματα της χρήσης 2007.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών «βλέπει» για σήμερα η Proton, η οποία αναμένει θετικό ξεκίνημα για την Σοφοκλέους.

Οι διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές θα «καθοδηγήσουν» τη Σοφοκλέους, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί μια τεχνική αντίδραση σε υψηλότερα επίπεδα, όπως εκτιμά η Κύπρου ΑΧΕΠΕΥ.

Την προηγούμενη Πέμπτη, η Σοφοκλέους έκλεισε με απώλειες 1,7% και τζίρο 437 εκατ. ευρώ, υποαποδίδοντας σημαντικά έναντι των ευρωπαϊκών αγορών, όπως υπενθυμίζει η Marfin Analysis, η οποία σημειώνει ότι η αγορά μας παρέμεινε κλειστή από τις 21 Μαρτίου έως και χθες, 25 Μαρτίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v