Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επενδυτικό συνέδριο από Novus Finance

Η Novus Finance, διοργανώνει στις 17 Απριλίου 2008 στο Hilton Cyprus στη Λευκωσία, συνέδριο με τίτλο « Best Practice Investor Relations Conference» Attracting Capital in Bull and Bear Markets.

Επενδυτικό συνέδριο από Novus Finance
Η εταιρία NOVUS Finance, εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των επενδυτικών σχέσεων (Investor Relations) με πελάτες εισηγμένες εταιρίες στο ΧΑΑ, στο AIM του Λονδίνου και στο ΧΑΚ, διοργανώνει στις 17 Απριλίου 2008 στο Hilton Cyprus στη Λευκωσία, συνέδριο με τίτλο « Best Practice Investor Relations Conference»  Attracting Capital in Bull and Bear Markets.

Το Συνέδριο διοργανώνεται ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ του Χρηματιστηρίου της Κύπρου. Την έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιήσει με ομιλία του ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών της Κύπρου.

Το συνέδριο προσφέρει συγκεκριμένες και πρακτικές γνώσεις και χρήσιμα εργαλεία για την αποτελεσματική επικοινωνία της εταιρίας με την επενδυτική κοινότητα και τους ανθρώπους που λαμβάνουν τις επενδυτικές αποφάσεις.

Απευθύνεται σε στελέχη εισηγμένων εταιριών, εταιριών που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στο ΧΑΚ, τραπεζών και χρηματιστηριακών και επενδυτικών εταιριών.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν από βραβευμένους επαγγελματίες στο χώρο των επενδυτικών σχέσεων, επικεφαλής Επενδυτικών Οίκων, καταξιωμένους επαγγελματίες της Έρευνας και Ανάλυσης και έμπειρους οικονομικούς συντάκτες για τις βέλτιστες πρακτικές των επενδυτικών σχέσεων παγκοσμίως και πώς αυτές προσφέρουν προστιθέμενη αξία στην εταιρία και τους μετόχους της. 

Χορηγοί επικοινωνίας του Συνεδρίου είναι : ο ΑΝΤ1 Κύπρου, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΑΝΤ1 Κύπρου η εφημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, τα sites Stockwatch και Euro2day και η εφημερίδα ΜΕΤΟΧΟΣ.

Κύριος χορηγός είναι η εταιρία ΖΟΡΠΑΣ και επίσημος αερομεταφορέας η CYPRUS AIRWAYS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v