Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Νέα, χαμηλότερη τιμή από Deutsche Bank

Νέα, χαμηλότερη τιμή στα 17,4 από 18,5 ευρώ δίνει για τη μετοχή της Σαράντης η Deutsche Bank μετά την υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας. Ωστόσο, διατηρεί σύσταση "buy".

Σαράντης: Νέα, χαμηλότερη τιμή από Deutsche Bank
Νέα, χαμηλότερη τιμή στα 17,4 από 18,5 ευρώ δίνει για τη μετοχή της Σαράντης η Deutsche Bank μετά την υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας. Ωστόσο, διατηρεί σύσταση "buy" καθώς το περιθώριο ανοδικής κίνησης από τα τρέχοντα επίπεδα διαμορφώνεται στο 50%.
 
Ο οίκος προχωρά σε αρνητική αναπροσαρμογή των εκτιμήσεών του για τα κέρδη ανά μετοχή του Σαράντη, κατά 2-6% έως το 2010 μετά την διαμόρφωση των εσόδων και των EBITDA 2007 της εταιρίας 3% χαμηλότερα από τις προβλέψεις. 

Ως εκ τούτου, μειώνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή κατά 6% στα 17,4 ευρώ.

Ωστόσο, η Deutsche Bank σημειώνει πως στα τρέχοντα επίπεδα, η μετοχή διαπραγματεύεται με discount 30% έναντι των ανταγωνιστών της και βλέπει περιθώριο ανόδου της τιμής κατά 50% ενώ τονίζει πως ο επόμενος καταλύτης για τη μετοχή θα είναι η ανακοίνωση του αναθεωρημένου business plan της εταιρίας στις αρχές Απριλίου.   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v