Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Εκ νέου κάλυψη από Morgan Stanley

Εκ νέου κάλυψη του ΟΤΕ, με τιμή στόχο 27 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση “overweight” ξεκίνησε με έκθεσή της στις 14/3 η Morgan Stanley. τιμή-στόχος που δίδεται υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 46%.

ΟΤΕ: Εκ νέου κάλυψη από Morgan Stanley
Εκ νέου κάλυψη του ΟΤΕ, με τιμή στόχο 27 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση “overweight” ξεκίνησε με έκθεσή της στις 14/3 η Morgan Stanley.

Ο διεθνής οίκος επισημαίνει ότι η μετοχή του ΟΤΕ έχει υποχωρήσει κατά 25% τους τελευταίους τρεις μήνες, υποαποδίδοντας έναντι του κλάδου των τηλεπικοινωνιών κατά περίπου 10%. Η τιμή-στόχος που δίδεται υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 46%, ποσοστό 10% υψηλότερο του μέσου όρου του κλάδου.

Η Morgan Stanley εκτιμά πως η μετοχή του Οργανισμού προσφέρει επιλογές ενώ αναμένει το ζήτημα αυτό να ξεκαθαρίσει περισσότερο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του business plan του Οργανισμού στα μέσα Απριλίου, κάτι που εκτιμάται ότι θα αποτελέσει «καταλύτη υπεραπόδοσης».

Σημειώνει παράλληλα πως η διοίκηση του Οργανισμού, όπως εκτιμά, γνωρίζει ότι αν δεν υπάρξουν κάποιες αποσαφηνίσεις, το ΟΤΕ ενδέχεται να μετατραπεί σε «παγίδα αξίας».

Αναφορικά με το deal με την Deutsche Telekom, καθώς στην ημερομηνία που δημοσιοποιήθηκε η έκθεση υπήρχαν μόνο πληροφορίες και όχι επίσημη συμφωνία, ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι μια συμφωνία θα ήταν θετική για την μετοχή.

Η μετοχή του ΟΤΕ ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 18ης Μαρτίου στα 20,20 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v