Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρνητικό ξεκίνημα στο Χ.Α. βλέπουν οι αναλυτές

Σταθεροποιητικό έως χαμηλότερο ξεκίνημα στην ελληνική αγορά περιμένουν οι εγχώριες χρηματιστηριακές, μετά το πτωτικό κλείσιμο της Wall την Παρασκευή, ενώ στο προσκήνιο αναμένεται να τεθούν οι μετοχές των ΟΤΕ και MIG.

Αρνητικό ξεκίνημα στο Χ.Α. βλέπουν οι αναλυτές
Η ελληνική αγορά αναμένεται να ξεκινήσει τη συνεδρίαση από σταθεροποιητικά έως χαμηλότερα, μετά την πτώση της Wall Street την Παρασκευή, ενώ οι μετοχές των ΟΤΕ και Marfin Investment Group αναμένεται να τεθούν στο προσκήνιο, λένε οι ΑΧΕ.  

Σύμφωνα με την Alpha Finance, οι μετοχές των δύο εταιριών θα βρεθούν στο επίκεντρο μετά τη συμφωνία της MIG με την Deutsche Telekom για τη διάθεση του ποσοστού στον ΟΤΕ. Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι η αγορά θα ανοίξει σε αρνητικό έδαφος.

Η Proton Bank περιμένει σταθεροποιητικό έως χαμηλότερο άνοιγμα στην αγορά μετά το αρνητικό κλείσιμο στην αμερικανική αγορά την Παρασκευή, με τους επενδυτές να επικεντρώνονται στη μετοχή του ΟΤΕ.   

Η Marfin Analysis περιμένει αρνητική συνεδρίαση λόγω των αδύναμων διεθνών αγορών και των ανησυχιών για την πώληση της Bear Stearns.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v