ΣΕΔ: Κοινή εκδήλωση με ΧΠΑ στο Money Show

Συνεδριακή εκδήλωση με θέμα ”Τάσεις και εξελίξεις στη χρηματιστηριακή αγορά” διοργανώνει στις 31/5/2003 ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου σε συνεργασία με το ΧΠΑ. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του ”Derivatives Forum 2003”.

ΣΕΔ: Κοινή εκδήλωση με ΧΠΑ στο Money Show
Συνεδριακή εκδήλωση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ) σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο Παραγώγων Αθηνών (ΧΠΑ).

Το θέμα της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31/5/2003 και ώρα 19.00-21.00, στην ”Αίγλη” Ζαππείου, είναι ”Τάσεις και εξελίξεις στη χρηματιστηριακή αγορά”.

Σημειώνεται πως στην εκδήλωση, η οποία είναι η κεντρική εκδήλωση του Money Show της Αθήνας και εντάσσεται στο πλαίσιο του ”Derivatives Forum 2003”, θα αναλυθούν τα εξής θέματα:

* ”Tάσεις και εξελίξεις στο ελληνικό χρηματιστήριο”, με ομιλητή τον δρα Παναγιώτη Αλεξάκη, πρόεδρο του Χρηματιστηρίου Αθηνών Α.Ε.

*”Η διαπραγμάτευση των παραγώγων και η αποτελεσματικότητα της αγοράς”, με ομιλητή τον καθηγητή Σταύρο Θωμαδάκη, πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

* ”Το Αποθετήριο στην υπηρεσία του επενδυτή”, με ομιλητή τον κ. Λουκά Ζάγγα, διευθύνοντα σύμβουλο του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε.

* ”Παρουσίαση του θεσμού του Μεσολαβητή Κεφαλαιαγοράς και προϋποθέσεις καταξίωσής του” με ομιλητή τον κ. Γεώργιο Γιαννισάκη, μεσολαβητή Κεφαλαιαγοράς.

Συντονιστής είναι ο κ. Χαράλαμπος Εγγλέζος, πρόεδρος του Συνδέσμου Επενδυτών & Διαδικτύου, ενώ σημειώνεται πως η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v