Οι επενδυτικές στο επίκεντρο, λένε οι ΑΧΕ

Επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin ότι θα αποτελέσουν οι επενδυτικές εταιρίες, λόγω της δημόσιας πρότασης της Deutsche Bank για την αγορά του 88,4% της New Millennium, ενώ κοινή είναι η αντίληψη ότι τάση θα εξακολουθήσουν να δίνουν τα αποτελέσματα τριμήνου.

Οι επενδυτικές στο επίκεντρο, λένε οι ΑΧΕ
Στις εναπομείνασες ανακοινώσεις τριμηνιαίων αποτελεσμάτων (κυρίως ΔΕΗ, ΟΤΕ, Vodafone) αναμένει το πρωινό report της Marfin Hellenic ότι θα συγκεντρωθεί η προσοχή για την ερχόμενη εβδομάδα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι ξένες αγορές θα εξακολουθήσουν ”ως ο κυριότερος εξωτερικός παράγοντας”.

Για τη συνεδρίαση της Δευτέρας, η Marfin εκτιμά ότι οι επενδυτικές εταιρίες θα βρεθούν στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος, ως αποτέλεσμα της δημόσιας πρότασης της Deutsche Bank για την εξαγορά του 88,4% των μετοχών της New Millennium.

Η Marfin αναφέρει ακόμη ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, συνεδριάζει εκ νέου με θέμα το μέλλον της εταιρίας κινητής στη Ρουμανία, (CosmoRom). Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας το Δ.Σ. είχε αποφασίσει την κεφαλαιοποίηση δανείων προς τον ΟΤΕ και τη RomTelecom.

Τα αποτελέσματα τριμήνου εκτιμά εξάλλου η Εθνική ΑΧΕ ότι θα δώσουν τον τόνο και την κατεύθυνση στην ελληνική αγορά.

Ουδέτερη-πτωτική χαρακτήριζε τη βραχυχρόνια τάση το εβδομαδιαίο report της Ωμέγα, όπου ως πρώτο σημείο στήριξης εμφανίζονται οι 1.700 μονάδες και ως δεύτερο οι 1.745. Αντίστοιχα, ως πρώτο σημείο στήριξης η Ωμέγα εντοπίζει τις 1.680 μονάδες και ως δεύτερο τις 1.630 μονάδες.

* Διαβάστε τα reports των ΑΧΕ στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v