Τι βλέπει η UBS για Folli Follie και Γερμανό

Ως ”καλά” σχολιάζει τα αποτελέσματα της Γερμανός η UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 21 Μαΐου, ενώ περικόπτει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Folli Follie στα 13,5 από τα 18,5 ευρώ.

Τι βλέπει η UBS για Folli Follie και Γερμανό
Οι αναλυτές του ελβετικού οίκου UBS Warburg σχολιάζουν ως ”καλά” τα αποτελέσματα της εταιρίας Γερμανός, τα οποία ήταν ελαφρώς πάνω από τις προβλέψεις του consensus των αναλυτών (4% πάνω από το μέσο όρο).

Σύμφωνα με τους αναλυτές της UBS, παραδοσιακά, τα πρώτο τρίμηνο του έτους για την εταιρία συμβάλλει στο 20% των πωλήσεων και στο 15% των κερδών, ενώ επισημαίνεται ότι οι προβλέψεις και η σύσταση για τη μετοχή θα αναθεωρηθούν.

Στον αντίποδα, για τη μετοχή των Folli Follie, οι αναλυτές του οίκου μειώνουν την τιμή στόχο στα 13,5 ευρώ από 18,5 ευρώ αλλά διατηρούν την πρόταση για αγορά (buy 2). Η έκθεση αναφέρεται στην περιορισμένη ορατότητα σχετικά με τα αποτελέσματα του 2003, εξαιτίας του ιού SARS σε περιοχές που αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για την εταιρία και σε συνδυασμό με το αποδυναμωμένο δολάριο.

Πιο συγκεκριμένα, η UBS μείωσε κατά 7 και 10% αντίστοιχα τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή για το 2003 και 2004. Για το πρώτο τρίμηνο του έτους, η UBS εκτιμά ότι ο κύκλος εργασιών θα διαμορφωθεί στα 36 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 24%, ενώ τα κέρδη προ φόρων και τόκων στα 10,7 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 20%.

Τέλος, τα καθαρά κέρδη θα επιδείξουν μια άνοδο της τάξεως του 19%, διαμορφούμενα στα 8,3 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v