Marfin: Παραμένει στα 16 ευρώ η τιμή-στόχος για 3E

Στα 16 ευρώ διατηρεί την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Coca-Cola HBC η Marfin Hellenic σε ανάλυσή της (19/5), ενώ εμμένει και στη σύστασή της ”outperform”. Το α’ τρίμηνο, αναφέρει, δεν είναι ενδεικτικό για το 2003, ενώ ”βλέπει” και αισθητή βελτίωση στα ερχόμενα τρίμηνα.

Marfin: Παραμένει στα 16 ευρώ η τιμή-στόχος για 3E
Στα 16 ευρώ διατηρεί την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Coca-Cola HBC η Marfin Hellenic σε ανάλυσή της (19/5), ενώ εμμένει και στην πρόβλεψή της για απόδοση ”ανώτερη της αγοράς” (”outperform”).

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα α’ τριμήνου της εταιρίας, η Marfin επισημαίνει ότι ξεπέρασαν τις προσδοκίες της, χωρίς όμως να είναι και ενδεικτικά για το σύνολο του 2003.

Αναλυτικότερα, η Marfin επισημαίνει ότι οι κύριες ”συνιστώσες” για τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων έτους της Coca-Cola HBC είναι το β’ και γ’ τρίμηνο, και ιδιαίτερα φέτος που ο εορτασμός του καθολικού Πάσχα κατά το β΄ τρίμηνο του έτους συνετέλεσε στο να αυξηθούν οι πωλήσεις στο α’ τρίμηνο κατά μόλις 0,9%, σε ετήσια βάση.

Σύμφωνα με την ανάλυση της Marfin Hellenic, τα αποτελέσματα της εταιρίας θα βελτιωθούν αισθητά στα ερχόμενα τρίμηνα, εξαιτίας της επιτυχίας της εταιρίας στο λανσάρισμα νέων προιόντων και συσκευασιών.

Για το 2003 η Marfin ”βλέπει” το EBITDA στα 646,9 εκατ. ευρώ και το EPS στα 0,31 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v