Μειωμένα εκτιμά τα κέρδη του ΟΤΕ η Marfin

Την τιμή-στόχο (στα 14,1 ευρώ) και τη σύσταση (outperform) διατηρεί flash note της Marfin Hellenic για τη μετοχή του ΟΤΕ σε flash note με ημερομηνία 16/5. Εξάλλου, τα κέρδη α΄ τριμήνου του ΟΤΕ αναμένονται μειωμένα κατά 38,5%, στα 84 εκατ. ευρώ.

Μειωμένα εκτιμά τα κέρδη του ΟΤΕ η Marfin
Την τιμή-στόχο στα 14,1 ευρώ διατηρεί σε flash note της για τον OTE η Marfin Hellenic, ενώ παραμένει και η πρόβλεψη για Outperform. Στο flash note της χρηματιστηριακής με ημερομηνία 16 Μαΐου, περιέχονται προβλέψεις για το α΄ τρίμηνο του ΟΤΕ, τα στοιχεία για το οποίο ανακοινώνονται στις 29 Μαΐου.

Η Marfin εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη θα διαμορφωθούν στα 84 εκατ. ευρώ και θα είναι μειωμένα κατά 38,5%, έναντι του περσινού αντίστοιχου διαστήματος. Τα ενοποιημένα έσοδα θα εμφανίσουν αύξηση κατά 10% και θα διαμορφωθούν στο 1,122 δισ. ευρώ, ενώ τα EBITDA θα διαμορφωθούν στα 427,4 εκατ. ευρώ εμφανίζοντας υποχώρηση κατά 3,3%.

Το σημαντικότερο επενδυτικό θέμα, αναφέρει η Marfin, είναι η πορεία της απώλειας μεριδίου στην αγορά σταθερής τηλεφωνίας. Στην κατεύθυνση αυτή, προστίθεται, ”θα περιμέναμε πιο επιθετικά βήματα από τον ΟΤΕ”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v