Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citigroup - UBS ανεβάζουν τον πήχη για Eurobank

Σε προς τα πάνω αναθεώρηση της τιμής στόχου για την EFG Eurobank προχωρούν οι UBS Warburg και Citigroup στα 11,4 ευρώ και 12,50 ευρώ αντίστοιχα, ως αποτέλεσμα της αναβάθμισης των εκτιμήσεων για τα αποτελέσματα του 2003 και 2004.

Citigroup - UBS ανεβάζουν τον πήχη για Eurobank
Σε αναβάθμιση της τιμής στόχου για την EFG Eurobank με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου προχωρούν οι UBS Warburg και Citigroup, στα 11,4 ευρώ και 12,50 ευρώ αντίστοιχα.

Ειδικότερα, η UBS Warburg σε έκθεσή της με ημερομηνία 16 Μαΐου αναβαθμίζει την τιμή στόχο για την τράπεζα στα 11,4 ευρώ από 8,8 ευρώ, ενώ διατηρεί τη σύσταση neutral 1.

Η UBS επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα α’ τριμήνου κινήθηκαν κατά 22,3% πάνω από τις εκτιμήσεις του οίκου, ενώ ταυτόχρονα προχωρά σε προς τα επάνω αναθεώρηση των εκτιμήσεων για τα κέρδη του 2003 κατά 4,3%.

Από την πλευρά της, η Citigroup στην έκθεσή της με ημερομηνία 15 Μαΐου, προχωρά σε προς τα πάνω αναθεώρηση της τιμής στόχου για την EFG Eurobank στα 12,50 ευρώ από τα 11,50, ενώ διατηρεί τη σύσταση 2Μ (in-line, medium risk).

Σύμφωνα με το διεθνή οίκο τα ”κέρδη από τις συναλλαγές και ο έλεγχος του κόστους σκίασαν ένα εξαιρετικό δυναμικό”, ωστόσο, όπως επισημαίνει η ”πρόσθεση” 1 ευρώ στην τιμή στόχο αντικατοπτρίζει την ισχυροποίηση των εσόδων της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v