Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Αρση επιτήρησης για LogicDis (update)

Την άρση του καθεστώτος επιτήρησης της μετοχής της LogicDis αποφάσισε σήμερα η διοίκηση του Χρηματιστηρίου μετά την δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου της εταιρίας, ενώ ενέκρινε την έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης για 3 εισηγμένες.

ΧΑ: Αρση επιτήρησης για LogicDis (update)
Την άρση του καθεστώτος επιτήρησης της μετοχής της LogicDis αποφάσισε σήμερα η διοίκηση του Χρηματιστηρίου μετά την δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου της εταιρίας.

Εγκρίθηκε επίσης η τροποποίηση της απόφασης 18/15-1-1999 προκειμένου να ρυθμισθούν θέματα που αφορούν στην εισαγωγή των basket orders, στην αγορά τίτλων σταθερού εισοδήματος, καθώς και η τιμολογιακή πολιτική για τα παράγωγα προϊόντα επί ισοτιμιών.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α ενέκρινε κατά την σημερινή συνεδρίασή του:

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ. Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ” στην Παράλληλη Αγορά

* Την εισαγωγή τίτλων Ελληνικού Δημοσίου εκδόσεως από1/1/2003 – 31/3/03

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 166.350 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”QUALITY & RELIABILITY AE” που προέκυψαν από την άσκηση δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών Α΄ Σειράς (stock option plan) από τα μέλη του Δ.Σ. και των λοιπών εργαζομένων της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών.

Εξάλλου, το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενημερώθηκε για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ” από 0,40 Ευρώ σε 0,48 Ευρώ.



Tο Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή συνεδρίασή του καθόρισε ως ημερομηνίες έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης επί των κοινών μετοχών των εισηγμένων εταιριών :

* ”QUALITY & RELIABILITY AE” με Ειδικό Διαπραγματευτή την ”PROTON ΑΧΕΠΕΥ”, την 8/5/2003

* ”ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ ΑΕ” με Ειδικό Διαπραγματευτή την ”PROTON ΑΧΕΠΕΥ”, την 12/5/2003

* ”ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ” με Ειδικό Διαπραγματευτή την ”PROTON ΑΧΕΠΕΥ”, την 12/5/2003

Τέλος, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή συνεδρίαση την ”Γ.Α. ΠΕΡΒΑΝΑΣ ΑΧΕ” ως Ειδικό Διαπραγματευτή στην Κύρια και Παράλληλη Αγορά του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v