Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι βλέπει η Marfin για Μαΐλλη και Frigoglass

Διατηρεί τη σύσταση για ”συγκέντρωση” της Μαΐλλης με τιμή-στόχο τα 3,5 ευρώ η Marfin, ενώ χαρακτηρίζει άδικη την υποχώρηση κατά 5,2% στην τιμή της μετοχής. Επιπρόσθετα η Marfin εκτιμά πως τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων της Frigoglass στο α’ τρίμηνο θα ενισχυθούν κατά 16%.

Τι βλέπει η Marfin για Μαΐλλη και Frigoglass
”Άδικη” χαρακτηρίζει η Marfin Hellenic την απώλεια του 5,2% που έχει καταγράψει η μετοχή της Μαΐλλης στις τελευταίες δύο συνεδριάσεις, ενώ διατηρεί τη σύστασή της για ”συγκέντρωση” (accumulate) με τιμή-στόχο τα 3,5 ευρώ ανά μετοχή. Επιπλέον, η Marfin εκτιμά πως τα κέρδη προ φόρων της Frigoglass στο α’ τρίμηνο θα ενισχυθούν.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Marfin στο πρωινό report της, η υποχώρηση της τιμής της Μαΐλλης, η οποία οφείλεται στην έξοδό της από τον δείκτη MSCI, χαρακτηρίζεται ως άδικη, δεδομένης της μικρής συμμετοχής της μετοχής στον δείκτη αλλά και της χαμηλής αποτίμησης.

Η Marfin συμπληρώνει πως διατηρεί τη σύστασή της για ”συγκέντρωση” με τιμή-στόχο τα 3,5 ευρώ ανά μετοχή.

Επιπλέον, η Marfin στο report της αναφέρεται και στις προβλέψεις που παρέθεσε η διοίκηση της Frigoglass κατά την έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου, βάσει των οποίων τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου θα είναι σημαντικά καλύτερα των αντίστοιχων περυσινών.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Marfin προσθέτει πως βάσει των δικών της εκτιμήσεων, τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων της Frigoglass στο τρίμηνο θα παρουσιάσουν αύξηση της τάξεως του 16%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v