Διαχειριστικός έλεγχος για Altec, Alter, Microland

Τον ορισμό ελεγκτών για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στις εισηγμένες ALTEC, ALTER και MICROLAND, για τη χρονική περίοδο των χρήσεων 1999 έως 2002, αποφάσισε να ζητήσει από το Μονομελές Πρωτοδικείο η Κεφαλαιαγορά. Παρατείνεται η αναστολή διαπραγμάτευσης στο Χ.Α.

Διαχειριστικός έλεγχος για Altec, Alter, Microland
Τον ορισμό ελεγκτών για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στις εισηγμένες εταιρίες ALTEC, ALTER και MICROLAND A.E., για τη χρονική περίοδο των χρήσεων 1999 έως 2002, αποφάσισε να ζητήσει από το Μονομελές Πρωτοδικείο η Κεφαλαιαγορά.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε με αφορμή τα ανακοινωθέντα πορίσματα ελέγχου του ΣΔΟΕ, τα αποτελέσματα των οποίων θέτουν σε αμφιβολία την αξιοπιστία και το περιεχόμενο των οικονομικών καταστάσεων των εταιριών αυτών.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε το Χ.Α., ύστερα από την απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, που ελήφθη κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της, να ζητήσει από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον ορισμό ελεγκτών για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στις εισηγμένες εταιρίες Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε. (ALTER), ALTEC ΑΒΕΕ και MICROLAND Α.Ε., ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποφάσισε την παράταση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών των παραπάνω εταιριών.

Η απόφαση αυτή ελήφθη με γνώμονα την ανάγκη προστασίας του επενδυτικού κοινού μέχρι να αποσαφηνισθούν τα δεδομένα που επηρεάζουν την αξιολόγηση από το κοινό των μετοχών αυτών, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v