Χαμηλό αγοραστικό ενδιαφέρον προβλέπουν οι ΑΧΕ

Απροθυμία για τη λήψη θέσεων long, λόγω και του επερχόμενου ”μεγάλου Σαββατοκύριακου”, και γενικότερα χαμηλό αγοραστικό ενδιαφέρον προβλέπουν για σήμερα τα reports των ΑΧΕ, ενώ επισημαίνουν τη χθεσινή αποκόμιση κερδών.

Χαμηλό αγοραστικό ενδιαφέρον προβλέπουν οι ΑΧΕ
Απροθυμία στο ξεκίνημα αναφορικά με το άνοιγμα long θέσεων αναμένει για σήμερα το report της Marfin Hellenic, εν όψει και του ”μεγάλου Σαββατοκύριακου”, ενώ ενδοσυνεδριακά τον τόνο αναμένεται να δώσουν οι ευρωπαϊκές αγορές.

Όπως εκτιμά η Marfin, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί για άλλη μία συνεδρίαση η μετοχή της Panafon Vodafone, καθώς είναι πιθανό η προσθήκη της Γερμανός στους διανομείς της εταιρίας να εκτοξεύσει τους συνδρομητές α΄ τριμήνου.

Σχετικά αδύναμη αγορά με μικρούς όγκους συναλλαγών περιμένει για σήμερα το πρωινό report της Εθνικής ΑΧΕ, ενώ αναφορικά με τη χθεσινή συνεδρίαση επισημαίνει τον πειρασμό στον οποίο μπήκαν οι επενδυτές, ώστε να αποκομίσουν κάποια κέρδη.

Εξάλλου, η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ στο πρωινό της report εκτιμά ότι στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης θα βρεθούν οι τίτλοι της μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης, με το ενδιαφέρον από τους τίτλους της υψηλής να επικεντρώνεται στην Εθνική, στον ΟΤΕ και στην Coca-Cola.

Χαμηλότερα εκτιμά το report της Fortius Finance ότι θα κινηθεί σήμερα ο Δείκτης, συνεχίζοντας τη διόρθωση των προηγούμενων ημερών - ιδιαίτερα στην περιφέρεια, λόγω και της τετραήμερης αργίας του χρηματιστηρρίου που δικαιολογεί την επιστροφή της επιφυλακτικότητας.

*Διαβάστε τα reports των ΑΧΕ στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v