Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χ.Α.: Επτά εισηγμένες αλλάζουν κλάδο

Επτά εισηγμένες εταιρίες αλλάζουν κλάδο από την Τρίτη 22 Απριλίου, ύστερα από σχετική έγκριση της Επιτροπής Ταξινόμησης των εισηγμένων εταιριών του Χ.Α., ενώ διαγράφεται ο κλάδος των Ορυχείων & Λατομείων λόγω μεταφοράς της μόνης εταιρίας που τον συνέθετε σε άλλο κλάδο.

Χ.Α.: Επτά εισηγμένες αλλάζουν κλάδο
Επτά εισηγμένες εταιρίες αλλάζουν κλάδο από την Τρίτη 22 Απριλίου, ύστερα από σχετική έγκριση της Επιτροπής Ταξινόμησης των εισηγμένων εταιριών του Χ.Α.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Vivere Entertainment μεταφέρεται στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου, από τον κλάδο των Εταιριών Συμμετοχών και Παροχής Συμβούλων όπου διαπραγματεύεται τώρα.

Η Βιοσώλ μεταφέρεται στον κλάδο του Χονδρικού Εμπορίου, από τον κλάδο των Μεταλλικών Προϊόντων.

Η Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης μεταφέρεται στον κλάδο Μη Μεταλλικά Ορυκτά και Τσιμέντα, από τον κλάδο των Ορυχείων και Λατομείων, ενώ ο τελευταίος κλάδος διαγράφεται λόγω της μεταφοράς της Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης, η οποία ήταν η μοναδική εταιρία που τον συνέθετε.

Η ΕΤΜΑ μεταφέρεται στον κλάδο του Χονδρικού Εμπορίου, από τον κλάδο των Χημικών, ενώ η Micromedia Μπριτάννια μεταφέρεται στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου.

Η Ηλέκτρα Εισαγωγική μεταφέρεται από τον κλάδο του Χονδρικού Εμπορίου στον κλάδο των Σημαντικών Αλλαγών Δραστηριότητας, ενώ η Γενική Εταιρία Κατασκευών μεταφέρεται στον κλάδο των Συμμετοχών από τις Σημαντικές Αλλαγές Δραστηριότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v