Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με 8 αλλαγές τα νέα μετοχολόγια του Χ.Α.

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 8 εταιριών περιλαμβάνει το νέο μετοχολόγιο του Χ.Α., στις οποίες περιλαμβάνεται και οι αλλαγές από την κληρονομιά της ΕΠΕΡΑ στη Eurobank μετά τη συγχώνευση.

Με 8 αλλαγές τα νέα μετοχολόγια του Χ.Α.
Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 8 εταιριών περιλαμβάνει το νέο εβδομαδιαίο δελτίο των χρηματιστηριακών αρχών για τις μετοχικές μεταβολές των επενδυτών που κατέχουν ποσοστό ανώτερο του 5%.

Η Deutsche Bank, στις 4/4/03, προχώρησε σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής της στην εταιρία New Millenium, η οποία πλέον ανέρχεται στο 10,03% έναντι 5% που κατείχε μέχρι τότε.

Οι μετοχικές αλλαγές αποτυπώνουν επίσης τη συγχώνευση της εταιρίας Επενδύσεις Εργασίας με την Eurobank και πλέον το ποσοστό της πρώτης στο μετοχικό κεφάλαιο της Λαντέκ (6,47%) και στη Microland (5,63%)περιέρχεται στην τράπεζα.

Επίσης, στις 10/4/03 ο όμιλος Eurobank αύξησε το ποσοστό συμμετοχής του στην εταιρία Lamda Development στο 12,46% έναντι ποσοστού 10,36% που κατείχε μέχρι τότε.

Στο ποσοστό αυτό περιλαμβάνεται το άμεσο ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της Eurobank όπως διαμορφώθηκε μετά τη συγχώνευση με την ΕΠΕΡΑ, ενώ το υπόλοιπο κατέχουν οι θυγατρικές εταιρίες EFG Eurobank Χρηματιστηριακή (1,25%) και Επενδύσεις Αναπτύξεως (0,64%).

Στις 7/4/03 δύο μέτοχοι της Hitech μείωσαν τη συμμετοχή τους στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας. Συγκεκριμένα η εταιρία Έμφασις και η θυγατρική της Τεχνολογικές Συμμετοχές Κεφαλαίου μείωσαν το ποσοστό τους στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας στο 35,77% έναντι 43,45% που κατείχαν μέχρι τότε. Αντίστοιχα την ίδια ημερομηνία ο κ. Ν. Σφυρής μείωσε το ποσοστό του στο 27,68% έναντι 29,15% που κατείχε.

Στην εταιρία Micromedia η κ. Μαριάνθη Καρέλα στις 8/4 εμφανίζεται στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας με ποσοστό 6,06%.

Στην εταιρία Λαντέκ ο κ. Θ. Λαναράς στις 11/4 προχώρησε σε αύξηση της συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο κατά 0,15% και πλέον ελέγχει ποσοστό 66,77%.

Στις 7/4/03 η Ελληνική Τεχνοδομική προχώρησε σε μείωση του ποσοστού συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Άκτωρ στο 72,93% έναντι 76,04% που κατείχε μέχρι τότε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v