ΑΧΕ: Θετικά σινιάλα - το ενδιαφέρον σε ΟΤΕ

Θετική και εξαρτώμενη από τις ευρωπαϊκές αγορές κρίνουν την τάση για την Τρίτη οι χρηματιστηριακές, ενώ εκτιμούν ότι ο ΟΤΕ θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον - κάτι που σχετίζουν με το νέο υπόδειγμα προσφοράς διασύνδεσης του Οργανισμού.

ΑΧΕ: Θετικά σινιάλα - το ενδιαφέρον σε ΟΤΕ
Με γνώμονα τις ευρωπαϊκές αγορές, σημειώνοντας υποαπόδοση στις ανόδους και έχοντας καλύτερη απόδοση στις διορθώσεις, αναμένει η Marfin Hellenic ότι θα κινηθεί η ελληνική αγορά σήμερα.

Ενδιαφέρον θα συγκεντρώσει η μετοχή του ΟΤΕ, καθώς οι προθέσεις της ΕΕΤΤ όσον αφορά στο νέο υπόδειγμα προσφοράς διασύνδεσης θα επηρεάσουν τον τίτλο του Οργανισμού. Η Marfin αναμένει νευρικότητα για τη μετοχή του ΟΤΕ.

Θετική χαρακτηρίζει η Εθνική ΑΧΕ τη βραχυχρόνια τάση στο πρωινό report της, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την τάση των επενδυτών για επιλεκτικές τοποθετήσεις.

Πιθανή θεωρεί η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ τη συνέχιση της προεξόφλησης μιας γρήγορης λήξης του πολέμου, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι χρειάζεται προσοχή, καθώς μετά την εκτόνωση της ανοδικής αντίδρασης το ενδιαφέρον θα στραφεί στα αποτελέσματα α΄ τριμήνου.

Αύξηση των ρευστοποιήσεων στο Χ.Α. αναμένει για σήμερα η Fortius Finance, με τον Γ.Δ. να ακολουθεί την πορεία των ξένων αγορών.

* Διαβάστε τα reports των ΑΧΕ στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v