Marfin: Mείωση της τιμής-στόχου για Folli Follie

Στα 16,4 από 20,8 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Folli Follie έκθεση της Marfin Hellenic με ημερομηνία 2/4, ενώ διατηρεί τη σύσταση για συσσώρευση και αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις της για τις πωλήσεις στο 2003.

Marfin: Mείωση της τιμής-στόχου για Folli Follie
Στα 16,4 από 20,8 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής της Folli Follie έκθεση της Marfin Hellenic, λόγω της περικοπής των προβλέψεων για τα μεγέθη, ενώ διατηρεί τη σύσταση για ”συσσώρευση”.

Στην έκθεση με ημερομηνία 2 Απριλίου, η Marfin επισημαίνει τα ικανοποιητικά αποτελέσματα που εμφάνισε το 2002 η εταιρία, αν και τονίζει ότι η υποχώρηση των πωλήσεων που εμφανίστηκε στο δ΄ τρίμηνο κατοπτρίζει ανάγλυφα τα προβλήματα που προκάλεσε στην εταιρία η διακύμανση των ισοτιμιών.

Η Marfin αναμένει τώρα τις πωλήσεις να ”τρέξουν” με 23% το 2003, έναντι παλαιότερης πρόβλεψης για ρυθμό στο 35%.

Παρά τα παραπάνω, το προφίλ της εταιρίας ως ”κατασκευάστριας μιας προσιτής πολυτέλειας” και η ανάπτυξη του δικτύου της επιτρέπουν την αισιοδοξία για EBIT growth στο 23% (2003) και για μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης των ετών 2002- 2007 στο 19%.

Η Marfin Hellenic υποστηρίζει τη σύστασή της για ”συσσώρευση”, αναφέροντας ότι προτιμά να διαλυθεί το ”σύννεφο της αβεβαιότητας”, όπως αυτό προκύπτει από την αστάθεια στα γεωπολιτικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v