Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η SSSB για τη διάθεση του νέου πακέτου από ΟΠΑΠ

Την ανάγκη για την επίλυση του θέματος της απεργίας των πρακτόρων και της αντιπαράθεσης με την Intralot, πριν από οποιαδήποτε νέα προσφορά πακέτου μετοχών του ΟΠΑΠ, αναφέρει η SSSB σε έκθεσή της για τον Οργανισμό, όπου διατηρείται η σύσταση ”outperform” και η τιμή-στόχος στα 11,5 ευρώ.

Η SSSB για τη διάθεση του νέου πακέτου από ΟΠΑΠ
Αμετάβλητη διατηρεί για τη μετοχή του ΟΠΑΠ την τιμή-στόχο (στα 11,5 ευρώ) και τη σύσταση (outperform) έκθεση της SSSB.

Στην έκθεση με ημερομηνία 2 Απριλίου, ο οίκος, επικαλούμενος δημοσιεύματα του Τύπου και πληροφορίες του Reuters, αναφέρεται στην πιθανότητα διάθεσης νέου πακέτου του Οργανισμού μέσα στο 2003.

Ο οίκος δεν σχολιάζει την όποια ενδεχόμενη νέα διάθεση πακέτου, παρατηρεί ωστόσο ότι πριν από οτιδήποτε τέτοιο, πρέπει να επιλυθεί το θέμα της δικαστικής αντιπαράθεσης με την Intralot, αλλά και το θέμα των απεργιακών κινητοποιήσεων των πρακτόρων.

Παρά το ότι το θέμα της αντιπαράθεσης με την Intralot έχει σε μεγάλο βαθμό προεξοφληθεί από την αγορά, η SSSB εκτιμά πως η μη οριστική λύση της ιστορίας είναι μάλλον απίθανο να ευχαριστήσει του μικροεπενδυτές.

Εκτιμάμε ότι η τρέχουσα αδυναμία στη μετοχή -η οποία συνδέεται με πιθανή νέα διάθεση πακέτου μέσα στον Μάιο- είναι υπερβολική, αναφέρει η SSSB.

Οι προοπτικές και τα θεμελιώδη μεγέθη του ΟΠΑΠ, ειδικά σε ορισμένα παιχνίδια, όπως είναι το ”Στοίχημα”, αναφέρει η έκθεση, παραμένουν ισχυρές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v