Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με μειώσεις θέσεων Λαναρά, τα νέα μετοχολόγια

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 6 εταιριών περιλαμβάνουν τα νέα μετοχολόγια του Χ.Α. Ξεχωρίζουν οι ρευστοποιήσεις της ΚΛΩΝΑΤΕΞ σε εταιρίες του ομίλου και η είσοδος της Deutsche Bank στο μετοχικό κεφάλαιο της Alpha Trust Ανδρομέδα.

Με μειώσεις θέσεων Λαναρά, τα νέα μετοχολόγια
Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 6 εταιριών περιλαμβάνει το νέο ενημερωμένο μετοχολόγιο των χρηματιστηριακών αρχών που περιλαμβάνει τις μεταβολές μετόχων με ποσοστό ανώτερο του 5%.

Μεταξύ των μεταβολών ξεχωρίζει είσοδος της Deutsche Bank στο μετοχικό κεφάλαιο της Alpha Trust Ανδρομέδα και οι μειώσεις των ποσοστών του ομίλου ΚΛΩΝΑΤΕΞ σε Κλωστήρια Ναούσης και Sex Form.

Στην εταιρία Alpha Trust Ανδρομέδα, η Deutsche Bank ανακοίνωσε τη συμμετοχή της με ποσοστό άνω του 5% του μετοχικού κεφαλαίου και ειδικότερα από την 21/03 κατέχει ποσοστό 5,18%.

Στην εταιρία Alpha Trust Asset Management, η Alpha Trust Επενδυτικές Υπηρεσίες από τις 26/3 κατέχει ποσοστό 45,55%, έναντι 44,26% που κατείχε μέχρι τότε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ανωτέρω ποσοστό του μετόχου συμπεριλαμβάνεται το άμεσο ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι 10,49%, ενώ η υπόλοιπη συμμετοχή του μετόχου σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι 35,06%, είναι μέσω της θυγατρικής εταιρίας Alpha Trust Συμμετοχών.

Στις 26/3 ο κ. Ελευθέριος Πέτσιος προχώρησε σε μείωση του ποσοστού συμμετοχής του στην εταιρία Spider και πλέον κατέχει ποσοστό 17,7% έναντι ποσοστού 20,19% που κατείχε μέχρι τότε.

Στις 24/3 η εταιρία Ράδιο Κορασίδης προχώρησε σε αύξηση της συμμετοχής της στην εταιρία Micromedia Britania και πλέον κατέχει ποσοστό 42,18%, έναντι 39,17% που κατείχε μέχρι τότε.

Στην εταιρία Κλωστήρια Ναούσης ο βασικός μέτοχος, η ΚΛΩΝΑΤΕΞ, στις 28/3 προχώρησε σε μείωση του ποσοστού συμμετοχής της στο 40,25%, έναντι 43,46% που κατείχε μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Στο ποσοστό αυτό συμπεριλαμβάνεται το άμεσο ποσοστό της ΚΛΩΝΑΤΕΞ, ήτοι 35,13%, της ΒΙΟΛΑΝ με 4,69% και των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων με ποσοστό 0,42%.

Επίσης, την ίδια ημερομηνία, ο όμιλος ΚΛΩΝΑΤΕΞ προχώρησε σε μείωση θέσεων και στην εταιρία Sex Form και πλέον το ποσοστό του υποχωρεί κάτω του 5% και ειδικότερα στο 4,82%, έναντι 5,54% που κατείχε μέχρι τότε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v