ΧΑ: Δεν εκκρεμεί (άμεσα) αίτηση για εισαγωγή

Δεν εκκρεμεί πλέον καμία αίτηση εταιρίας που έχει προβεί σε επικαιροποίηση του φακέλου της στη λίστα των υπό εισαγωγή εταιριών, αανακοίνωσε το Χ.Α. μετά τη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής.

ΧΑ: Δεν εκκρεμεί (άμεσα) αίτηση για εισαγωγή
Δεν εκκρεμεί πλέον καμία αίτηση εταιρίας που έχει προβεί σε επικαιροποίηση του φακέλου της στη λίστα των υπό εισαγωγή εταιριών, ανακοίνωσε το Χ.Α. μετά τη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το Χ.Α., σε συνέχεια της από 19/1/2001 απόφασης του Δ.Σ του Χ.Α., η επιτροπή για την κατάταξη των νέων εταιριών στην λίστα κατηγοριοποίησης των προς εισαγωγή εταιριών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την απόφαση 77 του Δ.Σ. του Χ.Α. συνεδρίασε την 31/3/2003.

Η νέα λίστα, όπως αυτή διαμορφώθηκε με βάση τις επικαιροποιήσεις, τη διαγραφή από τη λίστα εταιριών κατόπιν έγκρισής τους από το Δ.Σ. του Χ.Α., τη διαγραφή από τη λίστα εταιριών κατόπιν δήλωσής τους, και τους πρώτους επικαιροποιημένους φακέλους ανά κατηγορία, θα εμφανιστεί την 31/3/2003 στο site του Χρηματιστηρίου.

Επίσης, παραμένουν στη λίστα των υπό εισαγωγή εταιριών 237 αιτήσεις εταιριών, οι οποίες δεν έχουν προβεί σε επικαιροποίηση των φακέλων τους και επομένως δεν είναι δυνατή η εξέταση των εν λόγω αιτήσεων με βάση τα προβλεπόμενα στην απόφαση 77 και μέχρι να προσκομίσουν πρόσφατα στοιχεία.

Παράλληλα, ο αριθμός των εταιριών που βρίσκονται στο στάδιο επεξεργασίας και έχει ήδη ξεκινήσει η εξέταση των αιτήσεών τους ανέρχεται σε 110, από τις οποίες αναμένεται η προσκόμιση των πρόσθετων πληροφοριών που ζητήθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία ώστε να προχωρήσει η εξέτασή τους από το Δ.Σ. του ΧΑ..

Τέλος, οι αιτήσεις 9 επενδυτικών εταιριών που έχουν καταθέσει αίτηση εισαγωγής στο Χ.Α. έχουν μεταφερθεί στο στάδιο επεξεργασίας και αναμένεται η προσκόμιση των πρόσθετων πληροφοριών που ζητήθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία ώστε να προχωρήσει η εξέτασή τους από το Δ.Σ. του Χ.Α.

Τέλος, οι αιτήσεις και των 18 εταιριών που έχουν υποβάλει αίτηση για την εισαγωγή τους στη ΝΕΧΑ έχουν μεταφερθεί στo στάδιο επεξεργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v