Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι βλέπει η Marfin για Τρ. Πειραιώς και Μαΐλλη

Κάμψη 10% αναμένεται να παρουσιάσουν τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων της Τράπεζας Πειραιώς το α’ τρίμηνο, σύμφωνα με τη Marfin, η οποία παραμένει ”ουδέτερη” για τη μετοχή της Τράπεζας. Ωστόσο, για τη Μαΐλλης, η Marfin διατηρεί τη σύσταση ”συγκέντρωση” με τιμή στόχο τα 3,5 ευρώ.

Τι  βλέπει η Marfin για Τρ.  Πειραιώς και Μαΐλλη
Κάμψη αναμένεται να παρουσιάσουν τα κέρδη προ φόρων της Τράπεζας Πειραιώς σύμφωνα με τη Marfin Hellenic.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Marfin Hellenic στο πρωινό της report τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας στο πρώτο τρίμηνο του 2003 αναμένεται να παρουσιάσουν κάμψη της τάξεως του 10%, διαμορφούμενα στα 25 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η Marfin σημειώνει πως βάσει των εκτιμήσεών της η εικόνα θα είναι χειρότερη το δεύτερο τρίμηνο του έτους, λόγω των σημαντικών έκτακτων κερδών που είχε πραγματοποιήσει ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς πέρυσι, ενώ προσθέτει πως παραμένει ”ουδέτερη”.

Από την άλλη, η Marfin αναφερόμενη στη μετοχής της Μαΐλλης σημειώνει πως εξακολουθεί να είναι ”θετική”, δεδομένων των ισχυρών θεμελιωδών στοιχείων της εταιρίας και της ελκυστικής αποτίμησης.

Σημειώνεται ότι η μετοχή διαπραγματεύεται 9,9 φορές τα προβλεπόμενα κέρδη του 2003, ενώ από την αρχή του χρόνου έχει σημειώσει υπεραπόδοση της τάξεως του 24,8%.

Τέλος, η Marfin αναφέρει πως διατηρεί τη σύστασή της για ”συγκέντρωση” με τιμή στόχο τα 3,5 ευρώ, 30,6% πάνω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v