Οι χρηματιστηριακές για τη σημερινή συνεδρίαση

Με παράταση της νευρικότητας και της διστακτικότητας εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα εξελιχθεί η σημερινή συνεδρίαση, με τον Δείκτη να κυμαίνεται στα τρέχοντα επίπεδα τιμών και τον όγκο των συναλλαγών να είναι περιορισμένος.

Οι χρηματιστηριακές για τη σημερινή συνεδρίαση
Τη συνέχιση της νευρικότητας και της διστακτικότητας προβλέπει η Marfin Hellenic κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Σοφοκλέους, ενώ όπως επισημαίνει στο πρωινό της report, η διαπραγμάτευση γύρω από τα χθεσινά επίπεδα αποτελεί το επικρατέστερο σενάριο.

Σύμφωνα με την Εθνική ΑΧΕ, η αγορά θα συνεχίσει να επηρεάζεται από τις κλίμα στις ξένες κεφαλαιαγορές. Επιπροσθέτως η Εθνική σημειώνει πως ο όγκος των συναλλαγών φαίνεται να διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα, όσο οι συμμετέχοντες στην αγορά θα βλέπουν πώς εξελίσσονται τα γεγονότα στον Κόλπο.

Η Fortius ΑΧΕΠΕΥ εκτιμά πως κατά τη σημερινή συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης θα κινηθεί και πάλι γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, με το ενδιαφέρον να περιστρέφεται περισσότερο γύρω από την αγορά Παραγώγων και η μετακύλιση θέσεων στα συμβόλαια του Απριλίου.

*Τα πλήρη σχόλια των χρηματιστηριακών για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v