Τι λέει η Deutsche για Τιτάν και Panafon

Δεν συντρέχει λόγος προβληματισμού για τα αποτελέσματα 9μήνου της Panafon, επισημαίνει η Deutsche Bank, η οποία όμως μειώνει τις προσδοκίες της για την Τιτάν.

Κανένας λόγος προβληματισμού, δεν υπάρχει με τα αποτελέσματα της Panafon, σημειώνει η Deutsche Bank, η οποία πάντως δηλώνει ”προβληματισμό” για την Τιτάν, μειώνοντας -παρά τα καλά αποτελέσματα της εταιρίας για το 2001- τις προβλέψεις που έχει διατυπώσει για τα έτη 2002-3.

Ειδικότερα, ως προς την Panafon, οι αναλυτές της γερμανικής τράπεζας εκτιμούν οτι τα αποτελέσματα 9μήνου της Panafon, παρότι μειωμένα σε σχέση με τις προσδοκίες τους, δεν αποτελούν αιτία προβληματισμού.

Γιαυτό και διατηρούν τη σύσταση αγοράς με στόχο τα 8,7 ευρώ.

Αντιθέτως, η γερμανική τράπεζα εκφράζει μέσω των αναλυτών της, ανησυχίες για τη πορεία των δραστηριότήτων της Τιτάν στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και για τoν υψηλό κίνδυνο στις αγορές των Σκοπίων, της Βουλγαρίας και της Αιγύπτου.

Ετσι, προχωρά σε μείωση των εκτιμήσεων της για το P/E της Τιτάν σε 14,5 για το 2002 και σε 12,8 για το 2003, μία μείωση της τάξεως του 4-5%, ενω επισημαίνει οτι και τα κέρδη 2001 της εταιρίας δέν ήταν αντίστοιχα με τις προσδοκίες της

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v