Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Τετάρτης

Τεχνικού τύπου αντίδραση με τη βοήθεια και των ξένων αγορών θεωρούν πιθανή για τη σημερινή συνεδρίαση οι χρηματιστηριακές, μετά τη ”χθεσινή υπερβολή”. Επιβεβαίωση των 1.500 ως σημείου στήριξης εκτιμά η Φάσμα.

Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Τετάρτης
Οι διεθνείς παράγοντες αναμένεται να εξακολουθήσουν να αποτελούν την κύρια επιρροή στην ελληνική αγορά, επισημαίνει στο πρωινό της report η Marfin Hellenic. ”Καθώς μια τεχνική αντίδραση φαίνεται δικαιολογημένη, η πυροδότησή της θα προέλθει μάλλον από τις ξένες αγορές”, επισημαίνει.

Δεδομένης της περιορισμένης δραστηριότητας εκ μέρους των ελλήνων θεσμικών στη σημερινή συνεδρίαση, αναφέρει το report της Εθνικής ΑΧΕ, οι κινήσεις των ξένων θεσμικών θα συνεχίσουν να παίζουν καθοριστικό λόγο για την πορεία της ελληνικής αγοράς.

Η άμβλυνση των απωλειών στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και οι περιορισμένες απώλειες της Wall Street ευνοούν μιά ανακλαστικού τύπου αντίδραση αναφέρει η Fortius Finance, τονιζοντας παράλληλα ότι το κατά πόσον θα ακολουθήσει το ελληνικό χρηματιστήριο εναπόκειται στο αν θα απορροφηθεί η προσφορά σε ΟΤΕ και τράπεζες.

Την επιβεβαίωση των 1.500 μονάδων σαν σημείο στήριξης της αγοράς εκτιμά η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ ότι θα παρακολουθήσουμε σήμερα, συνυπολογίζοντας και τη χθεσινή υπερβολή.

* Τα πλήρη κείμενα των reports δημοσιεύονται δεξιά στη στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v