Θετική εξέλιξη για Artion- Magna Trust (update)

Στο πρότερο κανονικό καθεστώς λειτουργίας επανήλθε η Magna Trust ΑΧΕΠΕΥ, αφού αύξησε τον δείκτη φερεγγυότητάς της άνω του 10, ενώ η Artion ΑΧΕΠΕΥ αναμένει τη σχετική απόφαση μετά την ολοκλήρωση της αύξησης του κεφαλαίου της.

Θετική εξέλιξη για Artion- Magna Trust (update)
Στο πρότερο κανονικό καθεστώς λειτουργίας επανέρχoνται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Magna Trust και Artion ΑΧΕΠΕΥ, αφού προχώρησαν σε κατάλληλες κινήσεις.

Αναλυτικά, η Magna Trust ενίσχυσε τον δείκτη φερεγγυότητάς της άνω του 10 και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη επανέλθει σε κανονικό καθεστώς διαπραγμάτευσης.

Παράλληλα, με ταχύτατους ρυθμούς ολοκληρώθηκε η αύξηση κεφαλαίου της Artion AXEΠEY και, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εταιρία εξέρχεται της επιτήρησης όπου είχε τεθεί με απόφαση της Eπιτροπής Kεφαλαιαγοράς.

Nα θυμίσουμε ότι πέντε χρηματιστηριακές είχαν τεθεί στο καθεστώς της ”επιτήρησης”, που αλλάζει τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες διενεργούνται οι συναλλαγές τους.

H Artion σε χρόνο-ρεκόρ πραγματοποίησε το βήμα της κεφαλαιακής της ενίσχυσης, επιδιώκοντας την άμεση επάνοδό της στο προηγούμενο status.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v