Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SSSB: Νέα τιμή-στόχος τα 15 ευρώ για Intralot

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο τα 15 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Intralot η SSSB σε έκθεσή της (4/3), ενώ αναθεωρεί προς τα κάτω την πρόβλεψή για την εταιρία σε in line – απόδοση ανάλογη της αγοράς, από outperform.

SSSB: Νέα τιμή-στόχος τα 15 ευρώ για Intralot
Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο τα 15 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Intralot η SSSB σε έκθεσή της (4/3), ενώ αναθεωρεί προς τα κάτω την πρόβλεψή της για την εταιρία σε in line (απόδοση ανάλογη της αγοράς), από outperform.

Η νέα τιμή-στόχος και οι προβλέψεις της SSSB σχετίζονται με ορισμένες ”αβεβαιότητες”, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, αναφορικά με την Intralot και συγκεκριμένα με το ζήτημα του ΟΠΑΠ, αλλά και την πιθανότητα να υπάρξει υπερπροσφορά μετοχών (share overhang).

Παράλληλα, στην έκθεση τονίζεται η μείωση κατά 5% των προβλέψεων της SSSB για τα κέρδη ανά μετοχή της Intralot το 2003 και κατά 20% το 2005, κυρίως λόγω της μη συμμετοχής των διεθνών θυγατρικών της εταιρίας στους ισολογισμούς της, ως αποτέλεσμα των διαφορετικών λογιστικών πρακτικών που χρησιμοποιούνται.

Για το τρέχον έτος, οι πωλήσεις της Intralot εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα 261,6 εκατ. ευρώ, ενώ τα προ φόρων κέρδη στα 86,7 εκατ. ευρώ. Το P/E, σύμφωνα με την SSSB και τις προβλέψεις για τα κέρδη του 2003, προβλέπεται να διαμορφωθεί στο 10,2. Τα κέρδη ανά μετοχή της Intralot (2003) προβλέπεται ότι θα ανέλθουν στο 1,36 ευρώ.

Για το 2004, η SSSB προβλέπει ότι οι πωλήσεις της Intralot θα διαμορφωθούν στα 172,3 εκατ. ευρώ, ενώ τα προ φόρων κέρδη εκτιμάται ότι θα διαμορφωθούν στα 93,1 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα 1,49 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v