Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS Warburg: Τα 16 ευρώ τιμή-στόχος για ΔΕΗ

Τα 16 ευρώ δίνει τιμή-στόχο η UBS Warburg για τη ΔΕΗ, καθώς και τη σύσταση ”neutral”, σε έκθεσή της με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου, ύστερα από τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων του 2002, τα οποία ήταν αντίστοιχα με τις εκτιμήσεις του οίκου.

UBS Warburg: Τα 16 ευρώ τιμή-στόχος για ΔΕΗ
Αποτελέσματα αντίστοιχα με τις εκτιμήσεις της UBS Warburg ήταν αυτά που ανακοίνωσε η ΔΕΗ, με τον ελβετικό οίκο να δίνει τιμή-στόχο τα 16 ευρώ καθώς και τη σύσταση neutral, σε έκθεσή του με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου.

Η UBS Warburg εμφανίζεται ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της ΔΕΗ, τα οποία αναφέρει ότι διαμορφώθηκαν στο υψηλότερο όριο των προσδοκιών της αγοράς, επιτυγχάνοντας παράλληλα τους στόχους της για το 2002.

Μάλιστα, η UBS Warburg αναφέρει ότι σχεδιάζει να εξετάσει τις εκτιμήσεις της ξανά όταν η ΔΕΗ ανακοινώσει και επίσημα τα αποτελέσματά της, στο τέλος του μήνα, αναφέροντας, ωστόσο, ότι η ”καλή ποιότητα των αποτελεσμάτων θα πρέπει να βοηθήσει στην ανάκαμψη της τιμής της μετοχής”.

Παράλληλα, η UBS Warburg αναφέρει ότι το κύριο ρίσκο για τη ΔΕΗ είναι η εξάρτησή της από το ελληνικό κράτος, το οποίο ελέγχει την πολιτική που ακολουθεί όσον αφορά στις τιμές, ενώ ακόμη επηρεάζει τόσο την αλλαγή διοίκησης, όσο και την αποτελεσματικότητα των εργασιών της, μέσω εργατικών νόμων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v