Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Τετάρτης

Τη μετατόπιση του ενδιαφέροντος προς τον τραπεζικό κλάδο, με αφορμή την ανακοίνωση αποτελεσμάτων έτους από τις τράπεζες, προβλέπουν, μεταξύ άλλων, οι χρηματιστηριακές εταιρίες, ενώ αναφορά γίνεται και στις γεωπολιτικές ανησυχίες.

Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Τετάρτης
Ολα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σήμερα στον τραπεζικό τομέα εκτιμά η Marfin Hellenic στο πρωινό report της, τονίζοντας παράλληλα ότι οι όγκοι συναλλαγών πιθανώς να συνεχίσουν να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα λόγω του ζητήματος του Ιράκ, ενώ υπογραμμίζεται ότι ξεκινά η ”περίοδος ανακοίνωσης” αποτελεσμάτων, με την Τράπεζα Πειραιώς να ανοίγει την ”αυλαία”.

Η Φάσμα, στο πρωινό report της, εξακολουθεί να έχει επιφυλάξεις για το αν η πιθανολογούμενη ανοδική κίνηση της αγοράς θα έχει διατηρήσιμο χαρακτήρα.

Η Fortius, στο πρωινό report της, τονίζει ότι το περιορισμένο ενδιαφέρον φαίνεται να μετατοπίζεται προς τον τραπεζικό κλάδο, με αφορμή τόσο την ανακοίνωση αποτελεσμάτων για το 2002 όσο και των μερισμάτων για την ίδια χρήση. Παράλληλα, εκτιμάται ότι ο Γενικός Δείκτης θα δοκιμάσει το ψυχολογικό επίπεδο των 1.700 μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v