Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Τρίτης

Διαφορές ως προς τα μεγέθη συναλλακτικής δραστηριότητας εμφανίζουν τα reports των χρηματιστηριακών, ενώ συγκλίνουν ως προς το ότι τα περιθώρια υποχώρησης του Γ.Δ. χαμηλότερα είναι περιορισμένα.

Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Τρίτης
Τα χαμηλά επίπεδα του όγκου συναλλαγών και την απουσία ενδιαφέροντος από τους θεσμικούς επενδυτές εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ ως αιτίες για τη σταθερότητα της χρηματιστηριακής εικόνας σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, όπως επισημαίνεται στο πρωινό report.

Αυξημένους όγκους και μετακύλιση του επενδυτικού ενδιαφέροντος προς τον τραπεζικό κλάδο, εν όψει και των αποτελεσμάτων έτους, εκτιμά για σήμερα το πρωινό report της Marfin Hellenic. Σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, η Marfin θεωρεί ότι η δυνατότητα καθοδικής κίνησης της αγοράς χαμηλότερα των τρεχόντων επιπέδων είναι περιορισμένη.

Χωρίς ιδιαίτερη διαφοροποίηση για τοn Γ.Δ. αναμένει τη σημερινή συνεδρίαση η Fortius Finance, η οποία επισημαίνει ότι το εύρος της κίνησής του θα καθοριστεί από το αγοραστικό ενδιαφέρον προς τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Σε επίταση της διεθνούς αβεβαιότητας εκτιμά η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ ότι οδηγεί το κοινό ανακοινωθέν των Eυρωπαίων ηγετών, κάτι το οποίο ”οι αγορές απεχθάνονται”. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρεται, είναι πιθανό η αγορά να κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα.

* Τα πλήρη κείμενα των reports δημοσιεύονται δεξιά, στη στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v