Οι ΑΧΕ για τη συνεδρίαση της Παρασκευής

Νευρική, αδιάφορη, έως και ακραία χαρακτηρίζουν τη σημερινή συνεδρίαση στις εκτιμήσεις τους οι χρηματιστηριακές εταιρίες, αναφέροντας παράλληλα πως το ενδιαφέρον στρέφεται και προς ”τα έξω”, λόγω της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Οι ΑΧΕ για τη συνεδρίαση της Παρασκευής
Νευρική εκτιμούν ότι θα αποδειχτεί η σημερινή συνεδρίαση οι χρηματιστηριακές, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται τόσο στα αποτελέσματα της Coca-Cola 3E όσο και στα υπόλοιπα οικονομικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, η Εθνική στο ημερήσιο σχόλιό της αναφέρει πως η αγορά φαίνεται να τηρεί στάση αναμονής εν όψει ανακοινώσεων οικονομικών αποτελεσμάτων και εταιρικών νέων που θα καθορίσουν την τάση βραχυπρόθεσμα.

Εξάλλου, η Φάσμα σχολιάζει πως η φημολογία περί εξελίξεων στο θέμα των Ελληνικών Πετρελαίων με την Petrola θα ”κλέψει” αρκετό από το ενδιαφέρον των επενδυτών, εκτιμώντας ωστόσο ότι το κλίμα θα είναι νευρικό, χωρίς να αποκλείονται ”ακραίες αντιδράσεις”.

Η Marfin εκτιμά πως στη σημερινή συενδρίαση το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσουν οι τράπεζες αλλά και η Coca-Cola 3E, ενώ παραμένουν υπολογίσιμες και οι ξένες επιδράσεις.

Η Fortius από την πλευρά της θεωρεί πως τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και στην παρουσίαση νέων στοιχείων από τον Χανς Μπλιξ, χωρίς γενικότερα να περιμένει κάποια διαφοροποίηση στην κίνηση του Γ.Δ.

* Τα πλήρη κείμενα των reports δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη, ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v