Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Τρίτης

Ίδια περίπου εκτιμούν την εικόνα της σημερινής συνεδρίασης οι χρηματιστηριακές, ενώ η Marfin Hellenic προσθέτει ότι η πιθανότητα υποχώρησης των τίτλων του 20άρη είναι περιορισμένη και η Φάσμα ”ανησυχεί” για την περιορισμένη ρευστότητα.

Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Τρίτης
Αμετάβλητη εκτιμά για άλλη μία ημέρα ότι θα παραμείνει η τάση στην ελληνική αγορά η Marfin Hellenic, ενώ επισημαίνει ότι η πιθανότητα καθοδικής κίνησης των μετοχών του δείκτη FTSE-20 είναι περιορισμένη.

Η Εθνική ΑΧΕ εκτιμά ότι το επενδυτικό ενδιαφέρον σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα θα εξακολουθήσει να προέρχεται από εγχώρια θεσμικά χαρτοφυλάκια, ενώ θα συνεχίσει να έχει άξονα τις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων.

Στο ίδιο μοτίβο με τη συνεδρίαση της Δευτέρας εκτιμά η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ ότι θα κινηθεί η αγορά και σήμερα, γεγονός που προκαλεί ”ανησυχία, αφού η ατονία η οποία οδηγεί σε περιορισμό της αξίας των συναλλαγών την καθιστά ευάλωτη σε κάθε είδους κερδοσκοπικές διακυμάνσεις”.

Η νέες εξελίξεις αναφορικά με την Ηνίοχος, καθώς και η σχετική φημολογία συντηρούν την αρνητική τάση, επισημαίνει η Fortius Finance, με τον Γ.Δ. να εξαρτά τη σημερινή του κίνηση από το ενδιαφέρον για δεικτοβαρείς μετοχές.

* Τα πλήρη κείμενα των reports δημοσιεύονται δεξιά, στη στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v