Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Δευτέρας

Παρόμοια με αυτές των τελευταίων εβδομάδων βλέπουν τη σημερινή συνεδρίαση οι χρηματιστηριακές, ενώ εκφράζουν την άποψη ότι η επιλεκτική τοποθέτηση σε μετοχές κυρίως υψηλής κεφαλαιοποίησης θα συνεχιστεί.

Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Δευτέρας
Χωρίς σημαντικές αλλαγές περιμένει η Marfin Hellenic να είναι η επόμενη εβδομάδα για την ελληνική αγορά, ενώ εκτιμά ότι θα συνεχιστεί και η επιλεκτική τοποθέτηση σε μετοχές.

Εξάλλου, όπως αναφέρει στο πρωινό report της η Marfin, αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται η απόφαση-έγκριση της Κομισιόν για την απόκτηση του 41% του ελληνικού κλάδου της Siemens από την Intracom, έναντι περίπου 32 εκατ. ευρώ.

Παρόμοια είναι η άποψη και της Εθνικής Χρηματιστηριακής για τη συνεδρίαση της Δευτέρας, αφού στο πρωινό της report αναφέρεται ότι το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον θα συνεχιστεί, αν και δεν αποκλείεται η αποκόμιση κερδών σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.

Οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης έχουν, για μία ακόμη συνεδρίαση, τον πρώτο λόγο, κατά την εκτίμηση του report της Fortius Finance, η οποία τονίζει ότι η αρνητική φημολογία, προερχόμενη κυρίως από το εξωτερικό, φαίνεται ανίκανη να κάμψει τον Γ.Δ.

Τάσεις συσσώρευσης αναμένει για σήμερα το report της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ, αφού, όπως εκτιμά, η άνοδος της Παρασκευής είχε περισσότερο τεχνικό και λιγότερο ουσιαστικό χαρακτήρα.

* Τα πλήρη κείμενα των reports δημοσιεύονται δεξιά, στη στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v