Η Eurobank Equities ειδικός διαπραγματευτής επί των μετοχών της Austriacard

Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός έτους.

Η Eurobank Equities ειδικός διαπραγματευτής επί των μετοχών της Austriacard

Η εταιρία «AUSTRIACARD HOLDINGS AG» (εφεξής η "Εταιρία") ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι το Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ) ενέκρινε στις 20.03.2025 την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εταιρίας από το Μέλος του ΧΑ EUROBANK EQUITIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της Ειδικής Διαπραγμάτευσης την Τετάρτη 26/03/2025.

Η Εταιρία έχει συνάψει με βάση και τα οριζόμενα στον Κανονισμό ΧΑ σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την «EUROBANK EQUITIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» για την παροχή στην Εταιρία υπηρεσιών ειδικής διαπραγμάτευσης μέσω συναλλαγών επί των μετοχών της, σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου.

Για τις υπηρεσίες αυτές η Εταιρία θα καταβάλει τη συμφωνηθείσα αμοιβή στην «EUROBANK EQUITIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

Η ως άνω σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v