ΧΑ: Εγκρίσεις για τα stock option των εισηγμένων

Το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να μην προχωρήσει σε τροποποίηση των ορίων διακύμανσης σε περίπτωση συναλλαγών επί μετοχών που η διακύμανση των τιμών τους βάσει των ορίων δεν συνεπάγεται έγκυρο βήμα τιμής σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης 18/1999 όπως ισχύει (βλ. Stabilton).

ΧΑ: Εγκρίσεις για τα stock option των εισηγμένων
Το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να μην προχωρήσει σε τροποποίηση των ορίων διακύμανσης σε περίπτωση συναλλαγών επί μετοχών που η διακύμανση των τιμών τους βάσει των ορίων δεν συνεπάγεται έγκυρο βήμα τιμής σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης 18/1999 όπως ισχύει.

Το πρόβλημα προέκυψε με την τιμή που έχει φθάσει η μετοχή της Stabilton και η οποία αποκλείει την περαιτέρω υποχώρηση της.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α στη σημερινή συνεδρίασή του, ενέκρινε:

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.374.990 ονομαστικών ομολογιών (8.375.450 ομολογιών μετατρέψιμων σε κοινές μετοχές και 999.540 ομολογιών μετατρέψιμων σε προνομιούχες μετοχές) που προέκυψαν από την έκδοση του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου της ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.”

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 430.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΝΤΕΣΠΕΚ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan).

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 222.320 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ” που προέκυψαν από άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) από τα ανώτερα στελέχη της εταιρίας.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 83.250 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan).

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 141.500 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΙΚΤΙΝΟΣ – ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ” που προέκυψαν από την άσκηση δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan).

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 388.100 νέων κοινών μετοχών της εταιρίας ”ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε.” που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του ΔΣ και τους εργαζομένους αυτής.

* Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 227.250 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΝΤΕΣΠΕΚ ΠΟΛΥΜΕΣΑ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε.” Που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από τα μέλη του ΔΣ, τα Διευθυντικά στελέχη και τους εργαζομένους της εταιρίας (stock option plan).

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 207.800 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”UNISYSTEMS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) υπέρ του Δ/ντος Συμβούλου της εταιρίας.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 349.910 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΫΟΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Ε.” που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατόπιν άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan).

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 334.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.” που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από τα μέλη του ΔΣ, τα στελέχη και τους εργαζομένους της εταιρίας (stock option plan).

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 148.050 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”FORTHNET A.E.” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) από το προσωπικό και τα μέλη ΔΣ αυτής και των εταιριών του Ομίλου.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 4.044.784 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”IΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan).

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 92.630 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε.” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) υπέρ του Προέδρου, Διευθύνοντος Συμβούλου και των εργαζομένων της εταιρίας.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 80.140 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.” που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από εργαζόμενους της εταιρίας .

Τέλος, το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενημερώθηκε:

* για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.” από 0,2935 σε 0,30 Ευρώ.

* για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”Ν.ΒΑΡΒΕΡΗΣ – MODA BAGNO A.E.” από 0,60 σε 0,63 Ευρώ.

* για την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ” από 0,7337 σε 0,73 Ευρώ

* για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΛΑΝ-ΝΕΤ Α.Ε.Β.Ε.Τ.” από 2,51 σε 2,56 Ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v