Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Πέμπτης

Με αρκετές επιρροές από τις χθεσινές δηλώσεις Πάουελ, αλλά και με το ενδεχόμενο περιορισμένης αντίδρασης εκτιμούν οι χρηματιστηριακές ότι είναι πιθανό να κινηθεί σήμερα η ελληνική αγορά. Κατεύθυνση από τα αποτελέσματα 2002 τραπεζών και τηλεπικοινωνιών εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ ότι θα πάρει η αγορά το προσεχές διάστημα.

Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Πέμπτης
Παρόμοια με τη χθεσινή εκτιμά το πρωινό report της Marfin Hellenic ότι θα είναι η εικόνα της σημερινής συνεδρίασης, με ορισμένα blue chips να συγκεντρώνουν το αγοραστικό ενδιαφέρον και με τις ευρωπαϊκές αγορές να παρακολουθούνται στενά.

Ουσιώδης κατεύθυνση στην πορεία της αγοράς εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ πως θα δοθεί από τα αποτελέσματα έτους που θα ανακοινώσουν τράπεζες και τηλεπικοινωνιακές εταιρίες, κάτι το οποίο, όπως επισημαίνεται, δεν πρέπει να αναμένεται νωρίτερα από το διάστημα των επόμενων τριών εβδομάδων.

Στον ρυθμό των δηλώσεων του αμερικανού ΥΠΕΞ, Κ. Πάουελ, και με το ενδεχόμενο μιας περιορισμένης τεχνικής αντίδρασης, μετά από τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις, είναι πιθανό να κινηθεί η αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση, εκτιμά η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ.

Η κατηγοριοποίηση των μετοχών ίσως έχει ήδη ξεκινήσει, αναφέρει η Fortius Finance στο πρωινό της report, ενώ επισημαίνει ότι το αρνητικό κλίμα δεν φαίνεται να βελτιώνεται όσο οι αρμόδιες αρχές δεν βάζουν τέλος σε όλες τις φημολογίες με επίσημες ανακοινώσεις και άμεσα μέτρα. Η μεγαλύτερη πιθανότητα για σήμερα, καταλήγει η Fortius, είναι υπέρ της συνέχισης της πλαγιοκαθοδιικής κίνησης του Γ.Δ.

* Τα πλήρη κείμενα των reports δημοσιεύονται δεξιά, στη στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v