Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Τετάρτης

Αντίθετες εκτιμήσεις εμφανίζουν οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Τετάρτης, καθώς από τη Marfin εκτιμάται ότι είναι πιθανό να συνεχιστούν οι τοποθετήσεις σε τίτλους υψηλής κεφαλαιοποίησης, ενώ η Fortius αναφέρει ότι ο Γ.Δ. θα κινηθεί χαμηλότερα.

Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Τετάρτης
Τις φήμες που αφορούν δυσοίωνες προοπτικές εταιριών μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης εντοπίζει το πρωινό report της Marfin Hellenic ως αιτίες για την υποχώρησή τέτοιων τίτλων κατά τη χθεσινή συνεδρίαση. Από την άλλη, επισημαίνει ότι οι επιλεκτικές τοποθετήσεις σε τίτλους μεγάλης κεφαλαιοποίησης συνεχίστηκαν.

Παρόμοιο αναμένει το σκηνικό για σήμερα, με την αγορά να προσπαθεί να συσπειρωθεί στα τρέχοντα επίπεδα, παρά την απογοητευτική επίδοση των διεθνών αγορών την Τρίτη.

Προς χαμηλότερα επίπεδα οδεύει ο Γενικός Δείκτης, σύμφωνα με την εκτίμηση του report της Fortius Finance, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί, παρά την ενδεχόμενη αντανακλαστική αντίδραση των ξένων αγορών. ”Το αγοραστικό ενδιαφέρον προς τις γνωστές μετοχές θα καθορίσει το εύρος των απωλειών”, αναφέρεται.

Εντός περιβάλλοντος αυξημένης αμφισβήτησης και επιφυλακτικότητας αναμένεται να κινηθεί η αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση, εκτιμά η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ, καθώς η ειδησεογραφία που αφορά τη Stabilton και οι πιέσεις στις διεθνείς αγορές επιβαρύνουν το αρνητικό κλίμα.

* Το πλήρες κείμενο των reports δημοσιεύεται δεξιά, στη στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v