Τιτάν: Ανεβάζει τον πήχη για τη μετοχή η NBG Securities, «τα καλύτερα έρχονται»

Η μετοχή διαπραγματεύεται με αδικαιολόγητο discount 9% έναντι των ανταγωνιστών της και προσφέρει σχετικά υψηλή μερισματική απόδοση, τονίζει η χρηματιστηριακή. Οι προοπτικές στις ΗΠΑ και η νέα τιμή-στόχος.

Τιτάν: Ανεβάζει τον πήχη για τη μετοχή η NBG Securities, «τα καλύτερα έρχονται»

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Τιτάν, στα 41 από 38,2 ευρώ, δίνει η NBG Securities σε έκθεσή της με τίτλο «Τα καλύτερα έρχονται», στην οποία διατηρεί τη σύσταση outperform, καθώς το περιθώριο ανόδου διαμορφώνεται στο 20%. 

Οπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, η Titan, ως η μόνη ελληνική εταιρεία με σημαντική έκθεση στις ΗΠΑ (58%/59% των πωλήσεων ομίλου/EBITDA το 1ο εξάμηνο του 24), είναι έτοιμη να καρπωθεί τους καρπούς του υπερκύκλου των ΗΠΑ σε επενδύσεις υποδομής που υποστηρίζονται από ομοσπονδιακά νομοσχέδια και πρωτοβουλίες για βιομηχανικές επενδύσεις καθώς και υγιείς εμπορικές επενδύσεις σε ακίνητα, ενώ είναι έτοιμη να προχωρήσει και σε εισαγωγή στη Wall Street, συνεχίζοντας να ενοποιεί όμως την αμερικανική θυγατρική της.

Η εισηγμένη έχει επενδύσει σημαντικά τα προηγούμενα χρόνια, εστιάζοντας στη θέση της στην αγορά και στην ενίσχυση του προϊόντος της, απολαμβάνει υγιείς συνθήκες λειτουργίας και στην Ελλάδα, ενώ είναι τοποθετημένη επίσης σε Αίγυπτο και Τουρκία, τονίζει η χρηματιστηριακή.   

Η μετοχή διαπραγματεύεται με αδικαιολόγητο discount 9% έναντι των ανταγωνιστών της, προσφέρει σχετικά υψηλή μερισματική απόδοση (3,3%) και αντίστοιχο προφίλ μόχλευσης.  

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v