Morgan Stanley: Αυξάνει στα €47 την τιμή-στόχο για τη Metlen

Η ανάλυση του οίκου τοποθετεί πλέον την εισηγμένη στις πέντε κορυφαίες επιλογές της, δίνοντάς της και το μεγαλύτερο upside σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου μετάλλων.

Morgan Stanley: Αυξάνει στα €47 την τιμή-στόχο για τη Metlen

Στην αδυναμία του κλάδου των μετάλλων, κυρίως λόγω της υποτονικής οικονομικής δραστηριότητας στην Κίνα, αναφέρεται ειδική έκθεση της Morgan Stanley.

Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, ο οίκος προχώρησε σε μείωση της τιμής-στόχου στις περισσότερες από τις εταιρείες που καλύπτει στο universe των μετάλλων.

Στο ευρύτερο αρνητικό κλίμα, όμως, εξαίρεση αποτελεί η Metlen, για την οποία οι αναλυτές της Morgan Stanley επισημαίνουν το εξαιρετικό συνεργατικό της μοντέλο Ενέργειας και Μετάλλων και τη μοναδική, ιδιαίτερα για τα ευρωπαϊκά επίπεδα, ποιότητα που προσφέρει στον τομέα των Μετάλλων η πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή βωξίτη, αλουμίνας και αλουμινίου.

Ετσι, προχωρούν σε αύξηση της τιμής-στόχου στο επίπεδο των €47, διατηρώντας τη σύσταση «αγορά».

Ως εκ τούτου, η ανάλυση της Morgan Stanley τοποθετεί πλέον τη Metlen στα top-5 picks της, δίνοντάς της και το μεγαλύτερο upside (39%) σε σχέση με όλο το universe των εταιρειών των μετάλλων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v