Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική η SSSB στην απόφαση ΟΠΑΠ για ”Ξυστό”

Ως θετική κρίνει έκθεση της SSSB την απόφαση του ΟΠΑΠ να μην εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση νέας άδειας για το Ξυστό, αποφεύγοντας να δαπανήσει 300 εκατ. ευρώ. Ο οίκος διατηρεί (3/2/03) την πρόβλεψη για outperform, καθώς και την τιμή-στόχο στα 11,7 ευρώ.

Θετική η SSSB στην απόφαση ΟΠΑΠ για ”Ξυστό”
Θετικά είναι τα σχόλια της SSSB για την απόφαση του ΟΠΑΠ να μην εκδηλώσει ενδιαφέρον για την νέα άδεια στιγμιαίου λαχείου (Ξυστό).

Η απόφαση αυτή, όπως αναφέρει η έκθεση με ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου, πρέπει να ευχαριστήσει την αγορά, η οποία ”έχει ανησυχήσει από το ότι ο οργανισμός θα έπρεπε να δαπανήσει 300 εκατ. ευρώ για μια πενταετή άδεια με μικρό potential αποδόσεων”.

”Τα καλά νέα”, αναφέρει η έκθεση, ”έρχονται σε μια εποχή που οι κρατικοί δεσμοί του οργανισμού εξετάζονται στενά, με αφορμή το ζήτημα της διαιτητικής απόφασης με Intralot και πρέπει να λειτουργήσει διαβεβαιωτικά για τους επενδυτές σχετικά με το ότι το ”εμπορικώς αποφασίζειν”, επικρατεί”.

Απομένει στην κυβέρνηση να ανακοινώσει αν υπήρξαν τελικά προσφορές για την άδεια, παρατηρεί η SSSB. Σε περίπτωση ακύρωσης του διαγωνισμού λόγω έλλειψης προσφορών, τονίζεται, είναι πιθανό να επανέλθει προς εξέταση το θέμα, αν βελτιωθούνκαι οι οικονομικοί όροι.

Ο οίκος διατηρεί την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στα 11,7 ευρώ, ενώ εξακολουθεί να προβλέπει ότι θα εμφανίσει απόδοση μεγαλύτερη από αυτή της αγοράς (outperform).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v