XA: Εκτός δείκτη Mid & Small Cap η μετοχή της Epsilon Net

Οι μετοχές της «EPSILON NET Α.Ε.» θα αφαιρεθούν από τις συνθέσεις των δεικτών στους οποίους συμμετέχουν λόγω χαμηλής διασποράς. Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Τετάρτης 07 Αυγούστου 2024.

XA: Εκτός δείκτη Mid & Small Cap η μετοχή της Epsilon Net

Το Χρηματιστήριο Αθηνών και η ΕΘΝΙΚΗ Asset Management ΑΕΔΑΚ ανακοινώνουν την αφαίρεση των μετοχών της «EPSILON NET Α.Ε.» από την σύνθεση του δείκτη, λόγω χαμηλής διασποράς (free float), και την αντικατάσταση της από την «ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» με συντελεστή στάθμισης (free float) 100%.

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Τετάρτης 07 Αυγούστου 2024.

Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών

Το Χρηματιστήριο Αθηνών γνωστοποιεί, ότι σύμφωνα με τους Βασικούς Κανόνες Διαχείρισης & Υπολογισμού των δεικτών, οι μετοχές της εταιρείας «EPSILON NET Α.Ε.» θα αφαιρεθούν από τις συνθέσεις των δεικτών στους οποίους συμμετέχουν λόγω χαμηλής διασποράς (free float).
 
Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές:
  • Γενικός Δείκτης Τιμών ΧΑ & Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη ΧΑ
    Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τις συνθέσεις των δεικτών και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε.» με συντελεστή στάθμισης (free float) 37% και συντελεστή capping 1.0.
  • Δείκτης ATHEX ESG
    Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΙΝΤΕΡΛΑΪΦ Α.Α.Ε.Γ.Α.» με συντελεστή βαρύτητας (weight factor) 11.94% και συντελεστή capping 1.0.
  • Δείκτης FTSE/XA Mid Cap
    Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ» με συντελεστή στάθμισης (free float) 29%.
  • Δείκτης  FTSE/XA Αγοράς
    Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη χωρίς άμεση αντικατάσταση.
  • Δείκτης  FTSE/XA Τεχνολογία & Τηλεπικοινωνίες
    Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη χωρίς άμεση αντικατάσταση.
Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Τετάρτης 7 Αυγούστου 2024.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v