Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Δευτέρας

Τα ΕΛ.ΠΕ. και οι μετοχές του κ. Θ. Λαναρά εκτιμάται από τις χρηματιστηριακές ότι θα δώσουν τον τόνο στη σημερινή συνεδρίαση, ενώ το κλίμα όλη την υπόλοιπη εβδομάδα θα επηρεαστεί και από τις ευρωαγορές.

Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Δευτέρας
”Αμετάβλητο” δείχνει το κλίμα στην ελληνική αγορά, σύμφωνα με το πρωινό report της Marfin Hellenic, ενώ τονίζεται ότι για μία ακόμη συνεδρίαση και εβδομάδα την τάση, ελλείψει σημαντικών εγχώριων νέων, θα δώσουν οι ευρωαγορές.

Βραχυχρόνια αντίσταση στις 1.700 μονάδες θα συναντήσει ο Γ.Δ. σε πιθανή ανοδική κίνησή του, ενώ αντίθετα σε ενδεχόμενη καθοδική κίνηση θα στηριχθεί από το επίπεδο των 1.650 μονάδων, αναφέρει το report της Fortius Finance.

Νέα φαινόμενα που ίσως επαληθεύσουν τις φήμες που αφορούν τίτλους του κ. Θ. Λαναρά, αναφέρεται, είναι πιθανό να οδηγήσουν τον δείκτη σε χαμηλότερα επίπεδα και να μειώσουν τη συμμετοχή των ξένων κεφαλαίων στην ελληνική αγορά.

Τη μετοχή των Ελληνικών Πετρελαίων βλέπει ως ”οδηγό” της σημερινής συνεδρίασης η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ, αφού σήμερα αναμένεται το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για την πώληση του 23,17% στην κοινοπραξία Lukoil- Λάτση. ”Νευρικότητα λοιπόν αναμένεται να χαρακτηρίσει την αγορά, εν αναμονή των εξελίξεων”.

* Τα πλήρη κείμενα των reports δημοσιεύονται δεξιά, στη στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v