Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Στην Κύρια Αγορά οι μετοχές της Performance Technologies

Η αλλαγή θα ισχύσει από τη συνεδρίαση της Τετάρτης 31 Ιουλίου 2024. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας ορίστηκε σε 7,15 ευρώ ανά μετοχή.

ΧΑ: Στην Κύρια Αγορά οι μετοχές της Performance Technologies

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τους Βασικούς Κανόνες Διαχείρισης & Υπολογισμού των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών Χ.Α., οι μετοχές της εταιρείας «PERFORMANCE TECHNOLOGIES Α.Ε.» θα αφαιρεθούν από τη σύνθεση του «Δείκτη Τιμών Εναλλακτικής Αγοράς Χ.Α.» συνέπεια της εισαγωγής τους στη Κύρια Αγορά του Χ.Α.

Η αλλαγή θα ισχύσει από τη συνεδρίαση της Τετάρτης 31 Ιουλίου 2024.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Την 31 Ιουλίου 2024 αρχίζει η διαπραγμάτευση του συνόλου των 13.968.683 μετοχών της «PERFORMANCE TECHΝOLOGIES ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» (εφεξής «Εταιρεία») στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής «Χ.Α.»).

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι ΠΕΡΦ με ελληνική γραμματοσειρά και PERF με λατινική γραμματοσειρά. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας ορίστηκε σε 7,15 ευρώ ανά μετοχή (ίση με την τιμή κλεισίματος της συνεδρίασης της 30 Ιουλίου 2024 της Εναλλακτικής Αγοράς του Χ.Α.).

Η Διοίκηση της Εταιρείας διαβεβαιώνει ότι θα καταβάλει με συνέπεια κάθε προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v