Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι βλέπει η HSBC για 4 ελληνικές τράπεζες

Τις τιμές στόχους και τις συστάσεις διατηρεί για Εθνική (15 ευρώ, συσσώρευση), Eurobank (13 ευρώ, συσσώρευση), Εμπορική (17 ευρώ, μείωση θέσεων) και Alpha Bank (11 ευρώ, μείωση θέσεων) έκθεση της HSBC για τις ευρωπαϊκές τράπεζες με ημερομηνία 30/1.

Τι βλέπει η HSBC για 4 ελληνικές τράπεζες
Δεν περιέχονται αλλαγές στις τιμές στόχους και στις συστάσεις στην έκθεση της HSBC για τον ευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο με ημερομηνία 30 Ιανουαρίου. Συνολικά για αυτόν, η πρόβλεψη είναι ότι θα εμφανίσει απόδοση χειρότερη από αυτή της αγοράς.

Για τις ελληνικές τράπεζες, η έκθεση συστήνει ”μείωση θέσεων” για τις Alpha Bank και Εμπορική, με τιμή στόχο τα 11 και 17 ευρώ αντίστοιχα, ”συσσώρευση” για Eurobank και Εθνική, για τις οποίες η τιμή στόχος παραμένει στα 13 και 15 ευρώ, αντίστοιχα.

Από το σύνολο των μετοχών που καλύπτονται στην έκθεση, υπάρχει μόνο μία σύσταση για ”αγορά” και αφορά τη μετοχή της BNP Paribas.

Συσσώρευση συστήνεται για τις Deutsche Bank, Credit Lyonnais, Credit Suisse, Julius Baer, HypoVereinsbank και KBC, ενώ για τις υπόλοιπες είτε δεν γίνεται σύσταση, είτε αυτή είναι για ”μείωση θέσεων”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v