Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προκήρυξη για 34 θέσεις στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και τα σχετικά δικαιολογητικά, για Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό, αποκλειστικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας στον ιστότοπο της Επ. Κεφαλαιαγοράς. Η προθεσμία.

Προκήρυξη για 34 θέσεις στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Δημοσιεύτηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (http://www.hcmc.gr) η προκήρυξη για την πλήρωση 34 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, για την ενίσχυση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με τα άρθρα 56 & 57 του Ν. 5043/2023, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διετούς διάρκειας, η οποία μετά τη λήξη της διετίας δύναται, βάσει του άρθρου 36 του Ν. 2324/1995, να μετατραπεί σε αορίστου χρόνου, όπως αναλυτικά αναφέρονται αυτές στον παρακάτω πίνακα.

 

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς την αναφερόμενη στην προκήρυξη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και τα σχετικά δικαιολογητικά αποκλειστικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας στον ιστότοπο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς https:\\proslipsis.hcmc.gr και https://epkeservices.hcmc.gr/.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει την Τετάρτη 3.7.2024 και λήγει την Πέμπτη 1.8.2024, ώρα 23:59.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v