Οι χρηματιστηριακές για τη σημερινή συνεδρίαση

Την πορεία των διεθνών αγορών βλέπουν οι χρηματιστηριακές για μία ακόμη συνεδρίαση ως ”καταλύτη” για την κίνηση της Σοφοκλέους. Πτωτική τάση αναμένει η Φάσμα, λόγω της υποχώρησης στη Wall και της ”πολιτικής αστάθειας” στην Ευρώπη.

Οι χρηματιστηριακές για τη σημερινή συνεδρίαση
”Χωρίς κατεύθυνση” βλέπει την ελληνική αγορά η Marfin Hellenic, ενώ εξακολουθεί να εκτιμά πως χωρίς κάποιο σημαντικό εγχώριο νέο, πρωτίστως οι διεθνείς αγορές θα συνεχίσουν να δίνουν την τάση.

Στα επιχειρηματικά, το report εκτιμά για το Αλουμίνιο της Ελλάδος ότι θα εμφανίσει μειωμένες κατά 11% πωλήσεις για το 2002 στα 360 εκατ. ευρώ, ενώ περιμένει την επίσημη ανακοίνωση αποτελεσμάτων μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Την συναλλακτική δραστηριότητα και την πορεία των διεθνών αγορών εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ ως καθοριστικούς παράγοντες για τη συνεδρίαση και της Παρασκευής.

Πτωτικές τάσεις περιμένει να επικρατήσουν σήμερα στην αγορά το report της Φάσμα, εκτίμηση που αποδίδει αφενός στο αρνητικό κλίμα που διαμορφώθηκε χθες στις ΗΠΑ, αλλά και στην ”πολιτική αστάθεια” που διαμορφώνεται στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

* τα πλήρη κείμενα των reports δημοσιεύονται δεξιά, στη στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v